Gastenboek

69 berichten, 7 pagina's 
«  » 
08-06-2015
Geplaatst door: Patty de Jong

Foto's PianoWandeling

Onder Algemene Informatie is een video opgenomen van Omroep PIM Monnickendam. Een impressie van o.a. enkele stadsgenoten.

http://omroep-pim.nl/nieuws/article/8672712/ook-waterlandse-pianoklanken-bij-piano-wandeling-edam/

07-06-2015
Geplaatst door: Peter Peerdeman

Foto's Piano Edam 2015

Geweldig genoten van de mooie pianoconcerten. Tussen de bedrijven heb ik ook een paar plaatjes geschoten die ik graag met jullie deel.

https://www.flickr.com/photos/peterpeerdeman/sets/72157651874412473

06-06-2015
Geplaatst door: Anne-Marie Abrahams

Lof voor de organisatie

Allelof voor de organisatie van weer een geweldige piano-
wandeling! Mijn man en ik zijn nu 4 X geweest en hebben ook dit keer weer genoten van het gevarieerde aanbod, de prachtige entourage, de geoliede organisatie en de verrassende finale. Bravo en ga a.u.b. zo door! We zijn volgend jaar graag weer van de partij.

04-06-2015
Geplaatst door: Nico van der Hoff

Beste optreden van Pianowandeling Edam 2015

De pianowandeling was weer een groot succes. Eén van de toppers was wel het koor Oktoich uit Amsterdam die zeer overtuigend, ja overweldigend en met een paar fantastische sopranen in de gelederen tot grote hoogte kwam in zowel de a capella gezongen liederen als in de liederen die werden begeleidt door de zeer bekwame pianiste Natalia Bokova die samen met de indrukwekkende sopraan Irina Plyassova ook nog tussendoor de oorsprong bloot trachtte te leggen van deze muzikale traditie door enkele oude volklsliederen te vertolken. Kippenvel!

02-06-2015
Geplaatst door: Marja van Gaalen

PianoWandeling

Wat hebben wij een heerlijke muzikale middag in Edam gehad!! We hebben een selectie gemaakt waarvan 3 optredens voor mij er boven uit staken: : het Trio Pianissimo raakte mij door hun muzikaliteit, humor en de speelsheid van hun optreden; het kamerkoor Oktoich met de solisten zongen loepzuiver en sereen, ontroerend mooi. Wat een mooi akoestiek in die kerk. Het slotstuk: de Canto Ostinato verveelde geen moment: wat een muzikale discipline en concentratie vraagt die stuk. Heel mooi uitgevoerd. Bijzonder om Ellen Verhagen hier weer te horen en te zien!
Complimenten voor jullie organisatie: dit moet veel van je energie en inzet gevraagd hebben. Dank je wel! Vraagt wat mij betreft om herhaling.

01-06-2015
Geplaatst door: Maria Silen

pianowandeling 2015

Wij hebben een heel leuke middag gehad ondanks de regen...De pianowandeling was wederom hééél geslaagd!

Mijn zoon heeft vooral genoten van het (razendmoeilijk!) pianospel van Guus Jansen, daar zijn we dus geruime tijd geweest. Ook in de Harmonie was het leuk en gezellig, en we hebben nog div. andere adressen bezocht, o.a. met mooie uitvoering van Bach muziek op klavecimbel, waar het oorspronkelijk ook voor geschreven is.

En de Canto Ostinato in de Grote Kerk was natuurlijk het klapstuk! De kerk helemaal gevuld met belangstellenden!
Jammer dat het halverwege wat onrustig was door mensen die weggingen; voor kinderen is vijf kwartier stil luisteren naar deze muziek ook wel een opgave....

Dank en hulde voor de organisatie en voor iedereen die hun huis hebben opengesteld. Het was weer een heel veelzijdig programma en we hebben genoten van alle musici die weer zo prachtig gespeeld hebben!

01-06-2015
Geplaatst door: riek van den bosch

2015

wij hebben weer genoten van de pianowandeling ondanks het slechte weer het was weer geweldig

27-05-2015
Geplaatst door: celia

Pozyczki dla kazdego

Interessante foto's. groeten. http://pozyczkidlakazdego.com.pl/

04-06-2014
Geplaatst door: Yukiko Hasegawa

Ik heb genoten van de dag. Bedankt voor de fijne organisatie.
Graag volgend jaar weer.

Hartelijke groet,

Yukiko Hasegawa

30-05-2014
Geplaatst door: Henri Goverde

Edam, daar zit muziek in

We hebben in Edam genoten van alle nummers die we aangedaan hebben: 1,2,3,4,5,9,10,12 en de Grote Kerk (27). Wat een geweldig concert van de zeer getalenteerde musici! Enorm fijn dat deze kwaliteit in Nederland kan worden opgeleid. Ik vond het meisje van 11 al super goed, Su ook, Carter Muller zeker niet minder. Maar Youngjae Kim bezorgde me kippevel: hij speelde het Scherzo b-moll (zoals de Fransen zeggen) zo emotievol dat zelfs ik heimwee naar Polen kreeg. Aidan Mikdad is een verhaal apart: wat een superbe toonvorming en kracht!!! En wat een prachtige kerk, vooral met dit zonlicht.
Ook onderweg naar de kerk hebben we heerlijke muziek beleefd: ik vooral in de kaashal (Mompou probeer ik zelf ook wel eens maar ik hoorde nu van Paul Geysel hoe het echt veel beter kan; Samuel Barber, nooit van gehoord, maar Blommestein bracht die Amerikaanse sounds voortreffelijk).
De pianola in de Lutherse kerk zullen we ook nooit vergeten. En al helemaal niet de daar plotseling binnenvallende sopraan uit St-Peterburg (echt heel goed!!!). Wat een schitterende kerk is dat trouwens.
Op nummer 10 - zittend in de tuin naast het konijnenhok-, heb ik enorm genoten van de muziek die Wim van Hattum en de violiste Nora brachten (heel meeslepend hoe de geluiden door een open raam naar buiten kwamen).
Een grote, prettige verrassing tenslotte was op nummer 12 een jonge pianist en zijn Chopin-vertolkingen. Wat me opviel was hoe mooi de piano in die kamer gestemd was. Het geintje daar - 8 handen aan 1 piano - stemde iedereen gelukkig.
Kortom, hulde aan de organisatie van deze fantastische dag.