Gastenboek

69 berichten, 7 pagina's 
« 
29-05-2014
Geplaatst door: Anja van Capelle-Goor

Afgelopen zondag heb ik samen met een vriendin Edam bezocht vanwege de Pianowandeling. Voor Edam was het de 11e keer, voor ons de primeur en wat hebben we ervan genoten! We waren ruimschoots voor de start aanwezig, maar er was zoveel moois te zien en te horen dat we tijd tekort kwamen om alles te bezoeken waarnaar onze belangstelling uitging. Het aanbod voor de luisteraars is enorm divers: van klassieke Russische volksmuziek tot eigentijdse jazz, van toetsenist met trombone tot harpmuziek, en van salonorkest tot fortepiano. En dan heb ik het nog niet over alle (soms schitterende, antieke) piano’s die bespeeld worden, het kerkorgel, een pianola, spinet, enz.
Gelukkig hebben we toch nog van veel muziek iets kunnen beluisteren, omdat we dan na twee muziekstukken besloten om weer verder te wandelen naar een volgend muzikaal adres. Wat bijzonder ook dat iedereen zijn woning, gebouw, kerk of winkel hiervoor openstelt!
We troffen prachtig weer deze dag voor de wandeling van de ene naar de andere locatie. Het was een heerlijke middag ‘uit’!
Voor het slotconcert met optredens van zeer jonge musici van diverse conservatoria uit Nederland was de Grote Kerk tot aan de laatste stoel gevuld met publiek. En ook daar was het genieten van het fantastische jong talent!

Graag wil ik de organisatie en alle optredende musici (waaronder onze stadgenote, Ursula Dütschler) van harte complimenteren met deze werkelijk heel bijzondere, en prachtige muzikale happening!
Het bezoeken ervan is wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

28-05-2014
Geplaatst door: Hannie Blanken

piano wandeling

Vanavond heb ik het genoegen gehad om met de voorzitter van de vereniging "piano wandeling"kennis te maken. Hij heeft mij weten te interesseren voor dit evenement. Gaarne zou ik op de hoogte gehouden willen worden wanneer er weer een wandeling gaat plaats vinden.
Dank voor Uw aandacht, vr. gr. Hannie Blanken.

28-05-2014
Geplaatst door: Martin Steiner

Dear Team from PianoWandeling,

Thank you so much for the great event on Sunday. So many special places, great musicians and an amazing audience. I enjoyed playing in the Studhuis so much.
I wish you a lot of joy and much success for the coming PianoWandelings.

Greetings from Berlin - Martin (duo zweckfrei)

27-05-2014
Geplaatst door: Steef Reilingh

Hoi Anke.
Jullie ook bedankt voor de geweldige organisatie en de voortreffelijke communicatie.
Wat een prachtige afsluiting van de dag in de grote kerk, kon niet beter.Onze gasten hebben genoten en wij ook ( weer ).

27-05-2014
Geplaatst door: Gea Karhof

Jullie ook bedankt. Wat was het weer prachtig en uitstekend georganiseerd. Samen met Kaaspop een geweldig leuk weekend in mijn atelier. Hgroet, Gea

27-05-2014
Geplaatst door: Erik de Laeter

PianoWandeling 2014

Het was weer op en top geweldig. Gefeliciteerd, jij en de hele ploeg! Tot een volgende ontmoeting. Erik

26-05-2014
Geplaatst door: Nico van der Hoff

Pianowandeling Edam (aanvullend)

n.b: rectificatie: Irina Plyassova i.p.v. Larissa Plyssova.
Duizend maal excuses!

26-05-2014
Geplaatst door: Nico van der Hoff

indruk van de Pianowandeling in Edam

Op de klankvolle jaarlijkse wandeling in Edam raakt helaas de piano steeds meer op de achtergrond zodat het gebeuren volgend jaar maar "Muzikale Wandeling" genoemd moet gaan worden i.p.v. "Pianowandeling". Een zeer aangename uitzondering vormde het duo Natalia Bokova en Larissa Plyssova die met een Russisch repertoire optraden van bij ons praktisch onbekende componisten uit Rusland. Vooral de mystieke liederen van de componist Maljtsjanov uit de 30er jaren werden meesterlijk vertolkt door het tweetal. Op een groot scherm begeleidt door interessant beeldmateriaal. Men zag wijdse landschappen, bloemen en mensen voorbij komen, en soms een portret van de componist in kwestie achter zijn piano. Het atelier van Gea Karhof stond op z'n kop...

12-06-2013
Geplaatst door: Paul Geysel

Beste Anke,

Het was weer een genoegen om als speler deel te nemen aan de Pianowandeling. Ons programma rond het thema "dans" met stukken van Dvorak (Slavisch 4-mains), Nazareth (Braziliaans), Turina (Spaans) en L. Andriessen (4-mains) viel zover ik kon merken in goede aarde bij de vele luisteraars. Daarna heb ik mijzelf op een paar andere plekken laten verrassen door pianomuziek. Tijdens de opening hebben we elkaar ditmaal niet ontmoet, met zoveel deelnemers, pianobezitters en belangstellenden is dat niet vreemd. Heel goed passen bij de opening vond ik het jonge talent. En het concert van Klara Würtz na afloop vond ik als klassiek muziekliefhebber ook boeiend. De voor pianomuziek minder geschikte akoustiek van de Grote Kerk is de keerzijde van de grote belangstelling en de prachtige ruimte.

Alles bij elkaar vond ik het een geslaagde dag en ik hoop volgend jaar weer van de partij te kunnen zijn. Mjn complimenten voor de goede organisatie en de dank voor het vele werk dat jij en de andere medewerkers heeft gekost om dit evenement te organiseren.

Hartelijke groeten,
Paul

12-06-2013
Geplaatst door: Natalia Bokova

Beste Anke,

Wij willen ook jullie bedanken voor uitstekende organisatie van evenement,
wij hebben genoten en hebben met veel plezier opgetreden .

Hartelijke groeten,

Natalia Bokova,
Irina Plyassova
Flowers In Concert